Pediatrie Brașov

Str. Calea București, nr. 30, bl.S4, sc. A, Brașov
Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
0740.993.993;  clinicamedivers@gmail.com

PEDIATRIE Brașov

PEDIATRIE Brașov

Clinica Medivers reprezintă un sanctuar al sănătății pediatrice, unde fiecare copil primește atenția și îngrijirea necesară pentru a crește sănătos și fericit. 

Profesionalism și Empatie – Fundația Abordării Noastre

Echipa noastră de medici pediatri este aici să vegheze asupra sănătății celor mici cu profesionalism și căldură. Acești medici dedicați pun suflet în fiecare consultație, fie că este vorba de o vizită de rutină sau de cazuri care necesită o atenție deosebită. Prin pasiune și dedicare, ei construiesc zilnic punți de încredere între clinica noastră și micuții pacienți.

O Atmosferă Pregătita pentru Copii

La Clinica Medivers, am creat un mediu care să-i facă pe copii să se simtă confortabili și în siguranță. Spațiul nostru este conceput pentru a asigura o experiență plăcută pentru fiecare vizită, ajutându-i pe copii să asocieze clinica cu sentimente pozitive și îngrijirea afectuoasă.

Consultații Specializate pentru Diverse Afecțiuni Pediatrice

Serviciile noastre cuprind un spectru larg de consultații, de la cele de prevenție și până la diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor specifice copilăriei. Utilizăm tehnologii avansate și metode de diagnostic și tratament adaptate nevoilor celor mici.

Prevenția – Cheia unei Vieți Sănătoase

Conștientizăm că prevenția este elementul central în menținerea sănătății pe termen lung. Prin urmare, încurajăm vizitele periodice și stabilirea unui plan de îngrijire profilactică, astfel încât copiii dumneavoastră să aibă cele mai bune șanse de a crește sănătoși.

Tehnologia în Serviciul Sănătății

Diagnosticăm cu precizie și tratăm eficient, folosind cele mai moderne echipamente medicale. În clinica noastră, inovația tehnologică este la ordinea zilei, asigurându-vă că micuțul dumneavoastră primește cele mai bune îngrijiri posibile.

Monitorizarea Dezvoltării – Un Palier al Sănătății pe Termen Lung

Urmărim îndeaproape creșterea și dezvoltarea fiecărui copil, pentru a asigura atât părinților, cât și nouă, că dezvoltarea acestora se desfășoară în parametri optimi. Aceasta este o parte vitală a angajamentului nostru pentru sănătatea copilului dumneavoastră.

Serviciile Noastre Sunt Decontate de CNAS

Oferim informații complete despre cum puteți beneficia de serviciile noastre prin decontarea CNAS, facilitând accesul la îngrijire medicală de calitate pentru copilul dumneavoastră.

Clinica Medivers reprezintă mai mult decât un centru medical; este o comunitate dedicată sănătății copilului dumneavoastră. Aici, fiecare zâmbet de copil este valoros și fiecare vizită contribuie la o viață sănătoasă și plină de fericire.

Programează o Consultație la Clinica Medivers

Procedura de programare este simplificată pentru confortul dumneavoastră. O consultație la timp poate face diferența în sănătatea copilului dumneavoastră.

Programează-te acum

Pediatrie Brasov
  • Consultație = 200 Ron
  • Control = 100 Ron