clinica brasov

Clinica Medivers

Contract cu CAS Brașov: Consultații gratuite pentru Ginecologie și Pediatrie

Într-o lume în continuă schimbare, accesul la servicii medicale de calitate este esențial. Suntem mândri să vă anunțăm că, începând cu data de 16.05.2022, pacienții noștri beneficiază de oportunitatea de a accesa consultații gratuite datorită contractului pe care l-am încheiat cu CAS Brașov.

De Ce Este Important Acest Contract?

Decizia de a colabora cu CAS Brașov este un pas major în direcția oferirii unui serviciu medical de top pentru comunitatea noastră. Este o dovadă a dedicării și angajamentului nostru față de pacienții care ne aleg.

Consultații GRATUITE în Ginecologie și Pediatrie

Sănătatea reproducerii și bunăstarea copiilor sunt priorități esențiale pentru fiecare familie. De aceea:

  • Ginecologie: Oferim consultații pentru toate aspectele legate de sănătatea femeilor, de la controale de rutină, la diagnosticare și tratamente complexe.
  • Pediatrie: Copiii sunt viitorul nostru, iar sănătatea lor este esențială. Echipa noastră de pediatri este gata să ofere cele mai bune sfaturi și tratamente pentru juniorii voștri.

Avantajele Colaborării cu CAS Brașov

Contractul cu CAS Brașov nu aduce beneficii doar pentru pacienți, ci și pentru noi, ca instituție medicală. Această colaborare subliniază recunoașterea profesionalismului, dedicării și calității serviciilor noastre. Mai mult, accentuează faptul că suntem o alegere de încredere pentru comunitatea din Brașov.

O Nouă Etapă În Evoluția Noastră

Încheierea contractului cu CAS Brașov este o confirmare a valorilor și principiilor noastre. Dorim să ne asigurăm că fiecare pacient are acces la servicii medicale de calitate superioară, iar acest contract este un pas în această direcție.

––––-

*Va rugăm să ne contactați pentru mai multe informații referitoare la serviciilor decontate de CAS