Cardiologie Brașov

Str. Calea București, nr. 30, bl.S4, sc. A, Brașov
Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
0740.993.993;  clinicamedivers@gmail.com

CARDIOLOGIE Brașov

CARDIOLOGIE Brașov

Cardiologie de Excepție la Clinica Medivers din Brașov

Ai căutat vreodată un loc unde inima ta să fie pe mâini bune? Ei bine, departamentul de Cardiologie de la Clinica Medivers din Brașov este locul pe care îl cauți. Cu o echipă de medici de excepție și servicii de top, clinica noastră îți oferă îngrijirea de care inima ta are nevoie.

Despre Clinica Medivers

La Clinica Medivers, ne mândrim cu furnizarea unor servicii medicale de înaltă calitate într-un mediu care pune pe primul loc siguranța și confortul pacientului. Cardiologia este una dintre specialitățile noastre de vârf, unde pasiunea se întâlnește cu profesionalismul pentru a oferi îngrijire de excepție.

Echipa noastră de Cardiologie

În fruntea departamentului nostru de cardiologie stau Dr. Blănaru Cristian-Vasile și Dr. Oana Tonie, doi medici de excepție. Dedicați, empatici și cu o vastă experiență în domeniu, ei sunt pilonii pe care se sprijină serviciile noastre de cardiologie.

Serviciile Medivers

Oferim o gamă largă de servicii, de la consultații care includ EKG, la ecografii cardiace și monitorizări Holter pentru EKG și tensiune arterială. Fiecare serviciu este gândit să ofere o imagine completă a sănătății inimii tale.

Importanța Cardiologiei

Cardiologia nu este doar despre tratarea problemelor inimii, este despre prevenire, despre înțelegerea riscurilor și despre a lua măsuri înainte ca acestea să devină probleme serioase. Este ca și cum ai avea un gardian care veghează constant asupra inimii tale.

Tarife Cardiologie

 • Consultație (include EKG) = 250 Ron
 • Ecografie cardiacă = 250 Ron
 • Holter EKG = 250 Ron
 • Holter TA = 250 Ron

De Ce Să Alegi Clinica Medivers?

Alegerea Clinicii Medivers pentru îngrijirea cardiacă înseamnă a opta pentru profesionalism, empatie și tehnologie de ultimă oră. Ne dedicăm fiecărui pacient, asigurându-ne că primește cele mai bune servicii.

Tehnologia Noastră Avansată

Utilizăm cele mai avansate tehnologii în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor cardiace. Aceasta ne permite să oferim îngrijire precisă și eficientă, adaptată nevoilor fiecărui pacient.

Programarea Consultațiilor

Pentru a beneficia de serviciile noastre, este necesară programarea în avans. Acest lucru ne ajută să ne asigurăm că fiecare pacient primește atenția de care are nevoie, fără grabă și fără așteptări lungi.

Clinica Medivers din Brașov este locul unde inima ta poate găsi îngrijirea de care are nevoie. Cu o echipă dedicată și servicii de top, suntem aici pentru a te ajuta să îți păstrezi inima sănătoasă. Alege excelența în cardiologie. Alege Clinica Medivers.

––––––

Întrebări Frecvente

 1. Cum pot să mă programez pentru o consultație?
  • Poți să te programezi telefonic sau prin intermediul formularului de contact
 2. Ce trebuie să fac înainte de o ecografie cardiacă?
  • Este recomandat să vii odihnit și să ai o alimentație ușoară înainte de procedură.
 3. Pot să beneficiez de pachetul consult și ecografie la prima vizită?
  • Da, acest pachet este disponibil pentru toți pacienții, inclusiv pentru cei la prima vizită.
 4. Ce este un Holter EKG și când este necesar?
  • Holter EKG este un dispozitiv care monitorizează activitatea electrică a inimii pentru 24 de ore, recomandat în cazul în care sunt suspectate aritmii sau alte nereguli cardiace.
 5. Care sunt avantajele ecografiei cardiace?
             Ecografia cardiacă oferă imagini detaliate ale inimii, ajutând la diagnosticarea precisă a diverselor afecțiuni cardiace.

Programează-te acum